Hvordan har du budt 2016 velkommen?

Kursen sættes med FLOW GAME

2016, et fantastisk år. Igår – ja, søndag den 3. januar – begyndte 2016 sådan for alvor for mig. Jeg bød året velkommen på en ny måde. Ikke med en brag af en fest eller et stort fyrværkeri, men med et spil FLOW GAME – eller rettere 3 simultane spil på en husbåd i København.

Hvad er dine pejlemærker?

Nytåret er for mig en tid, hvor vi har en særlig anledning til at reflektere over kursen i vores liv. Hvor er vi på vej hen, og hvad er vores pejlemærker? Til det brugte vi FLOW GAME. FLOW GAME er ikke et almindeligt brætspil, hvor det det handler om at vinde, men et spil, der hjælper den enkelte deltager i samskabelse med de andre deltagere og værten for spillet med at finde ‘grounding’, styrke, klarhed og flow i det, der nu er vigtigt for den enkelte, hvilket man har formuleret i et spørgsmål på forhånd.

En anden indgang til spillet er det fælles. Og for os igår handler det om, at mange af os oplever, at verdenshavet skummer lidt rigeligt op i øjeblikket, og at forandringer sker med accelererende hast. Der er brug for, at vi hjælper hinanden med at navigere. Derfor 3 simultane FLOW GAME-spil med særlige mennesker. 

Hvad er formålet med nytårsspillet?

  • At blive klar over, hvad vi hver især vil fokusere på i 2016 og fremover.
  • At finde dybere klarhed i vores liv, lederskab og handlinger.
  • At opdage nye muligheder individuelt og kollektivt.
  • At udforske potentialet i vores arbejde og projekter sammen.

Så nu er der tilbage at reflektere over dagens output og indspark, og hvordan de kan indgå i det 2016, jeg ønsker for mig og for INTERAKTION til glæde for jer.

Tak til Toke Paludan Møller, Peter Engberg og Helle Solvang for invitationen.

 

Er du nysgerrig på FLOW GAME og hvordan du spiller, eller i hvilke situationer spillet kan bruges, så kontakt mig her eller ring på 30 24 84 28.